Eu sunt sudor, te-as putea ajuta. Am si aparat. Dar pentru asta depinde si de unde esti. Ca tarisoara asta a noastra e destul de mare. Insa la o trotineta nu e numai partea de rezistenta, structura de rezistenta pe care eu ti-o pot realiza. Mai e si partea electrica, si cea mecanica. Crezi ca poti sa le pui pe toate laolalta? Eu, ca meserias, priceput la cate ceva din mai multe domenii, nu pot spune ca as fi in stare. Poate doar daca m-as informa serios, si as vedea tutoriale pe net. Dar mi-ar place sa ma implic intr-un asemenea proiect.
Si mai e ceva de notat. Ca sa iti faci singur trotineta, dai de o problema grava in ce priveste costul. Vrei sa iesi mai ieftin, dar vei iesi mai scump. Pentru ca va trebui sa cumperi multe piese pe care nu te poti face tu, si, facuta pe piese, e mai scump, stiu asta din domeniul bicicletelor, care ma pasioneaza.
Mai pune ceva pe lângă cei 500 pentru motor și iei asta:
https://doraly.ro/......90129.html
Și tu crezi că doar motor îți trebuie?
Oricum, găsești și la 1000 +- trotinete bunicele.
Sau dacă te crezi mare meșter, cumperi o trotinetă normală și o transformi.
Daca stai la sat da, ca nu se uita nimeni. Dar in oras iti iei amenda ceia blana de te vede garda.
Mai strânge bănuți și ia-ți o trotineta xiaomi m365 sh. E ușoară, destul de puternica pentru un începător, și e și foarte rezistenta.