| Ionutz02110 a întrebat:

Am auzit ca in Germania sd gasesc lucruri pe jos precum electrocasnice, mobila, pc-uri etc.
E adevarat? Si daca da, le poti aduce in Romania?

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Da, si eu mergeam odata pe strada si m-am impiedicat de un televizor. Oameni needucati, ce sa le faci?

| RAY a răspuns:

Nu chiar, in de totul e organizat nu le gasesti pe jos, vin duse intr-un loc sau sunt reciclate, dar poti gasi pe ebay de, lucruri ieftine sau in flohmarkt, da poti aduce in Romania dar poti fi verificat la vama

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, sunt tari unde lumea lasa in anumite puncte in cartier diverse obiecte de care nu mai au nevoie... si le poate lua oricine inainte sa le stringa primaria.

Sa nu iti inchipui ca sunt lucruri functionale. In Olanda la cum ploua, in 20 minute nu mai ai ce face cu ele

| BuLaNNNeL a răspuns:

La fel cum au zis si altii plus in unele comunitati mai mici sunt oameni care le lasa in fata portii. Da, le poti aduce. Niste colegi de munca au adus un frigider functional, nu-i mergea partea de congelare adica congelatorul.

| birceaandreea a răspuns:

Da,este adevarat, le poti gasi si pe ebay kleinanzeigen, mai sunt si afara unii care chiar nu au cu ce cara obiectele undele la "Gunoaie"depinde.