E destul de nesigur daca cumperi de pe site-uri de anunturi. De fapt e cam la fel de nesigur si daca faci cumparaturi pe site-uril de firme mai putin cunoscute...
In cazul site-urilor de gen okazii cel mai bine e sa te uiti la calificativele vanzatorilor. Nu ai nicio garantie, eu nu am patit-o niciodata desi cumpar foarte des de pe internet, dar cunosc persoane care au cumparat baterii de laptop si au primit cartofi...
Depinde de ce vrei sa cumperi si de ce site-uri alegi, dar in general ii destul de nesigur pentru ca nu stii niciodata la ce sa te astepti
Depinde de site...toate sunt sigure pentru ca platesti dupa ce desfaci coletul dar iti recomand ca site-uri ebay sau okazii
RASPUNS A
Pai depinde si de pe ce site-uri comanzi. Iti recomand site-urile care au si reprezentanta in tara de ex: PCgararge, eMag, Altex, Domo... acum depinde ce vrei sa cumperi.
RASPUNS b
In general toate site-urile sunt bune deoarece tu nu platesti inainte ci dupa ce vine coletul. Ii spui domnului de la firma ca ii platesti dar sa desfaci coletul in fata lui, daca nu e zgariat, rupt, deteorierat etc nu iti face probleme.
Multumesc.cred ca ai dreptate
Nu ai voie sa deschizi coletul inainte de a-l plati. tatal meu a lucrat in curierat si a patit asa o chestie, dar a trebuit ala sa plateasca inainte de ce a deschis pachetul. bineinteles ca a gasit cartofi in loc de baterie de laptop...