| GraFiTo a întrebat:

Am și eu o întrebare happy Memoria RAM este și memoria din C; D? Adică dacă îmi mai cumpăr 1-2 GB RAM îmi măresc și memoria în C; D?

Funda!

Răspuns Câştigător
| adrian_4038 a răspuns:

Nu memoria din partitiile c, d este memoria hardului eventual daca ai un hard mic ia-ti unu mai mare sau mai dagati un hard. daca iti mai cumperi mem ram fii sigur daca ai sloturi pe placa, de care sunt acestea, (ddr2, ddr1, ddr3,) astea impreuna cu procesorul ajuta calculatorul sa se miste mai repede si sa iti mearga niste jocuri mai mari sau care au cerinte mai mari deci NU memoria RAM nu este mem din C, D. funda daca am ajutat. mersi

1 răspuns:
| RedGuy a răspuns:

Intr-un calculator (PC) putem distinge mai multe tipuri de memorie.Memoria RAM este memoria care mareste viteza de reactie a calculatorului si nu are legatura cu memoria de stocare (ceea ce tu spui C si D ). Pentru a mari memoria (C si D) trebuie sa cumperi un hard.Hardurile sunt de doua feluri IDE si SATA daca calculatorul este mai vechi probabil ai nevoie de IDE, daca este mai nou probabil SATA.Iar memoria RAM poate fi ddr, ddr2, ddr3 dar si acestea pot fi la rand de 400, 600, 800asa ca cel mai bine este sa te duci cu calculatorul la magazinul de unde cumperi.