Cablul este intrerupt. Du-te cu ele la magazin si spune-le sa ti le repare/ inlocuiasca, daca mai bonul de masa sau garantia. Garantia sa de de obicei pe 6 luni,un an. (e o pereche de casti, totusi)
In ultima instanta,vorbeste cu cineva, un vecin,sau cineva care se pricepe cat de cat sa lege doua fire, sa te ajute sa le repari : acolo unde zici ca daca atingei se aude, trebuie taiat, relegate firele si apoi izolat. Asta numai in ultima instanta! Nu fa treaba asta daca nu ai trecut cu ele mai intai pe la magazin. Daca deja le-ai taiat, poti uita de garantie!
Doar am vorbit cu tine ieri si ti-am zis sa mergi cu ele la magazin/service pe viitor evita genius, daca tot dai 100 lei, ia-ti Logitech/Sony/Panasonic/Microsoft/sennheiser
si te rog spune-mi ca nu ai dat 100 lei pe mizeriile astea Genius Lychas HS-G550V cand puteai sa-ti iei ORICE altceva...
Nu mai conteaza. ca sa iti schimbe ceva la flanco trebuie sa dai diferenta pentru un produs mai scump. ia castile, ambalajul original si toate accesoriile ale acestora buletinul sau un adult (evident, cu buletinul) si da-i fuguta la magazin. daca nu ai semne vizibile ca ai umblat in ele, poate ti le schimba
Problema nu e de la Windows, problema este de la casti, unul dintre fire este intrerupt pe undeva. La 100 de lei cat ai dat pe ele trebuie sa-ti fi dat garantie minim un an, asa ca le duci inapoi la magazin sa iti dea altele.
Iei frumos cuponul si te duci si te certi cu aia sa-ti dea altele sau sa ti le repare pe astea. Mi se pare inadmisibil sa ti se frece dupa o luna. Dar asta e Romania, unde te duci la reprezentanta/magazine specializate sa-ti cumperi ceva original, dai o gramada de bani si cand ajungi acasa vezi ca scrie pe ele "made in China".
Catalin979 întreabă: