| Tentacle111 a întrebat:

Am nevoie de experienta voastra. Vreau sa imi cumpar niste jocuri la pachet care se platesc online, cu cardu-ul.Problema e ca sunt minor si parintii nu ma lasa cu cardul lor ca e ceva important...nu am prea inteles.Am auzit ca pot sa imi fac eu, un card personal(va deveni al meu la 18 ani) si il pot alimenta cu cat doresc.E adevarat? Daca da, imi spune-ti va rog cum se face? Adica te duci la banca cu un parinte si ce spui la un bancher sau cine e acolo? Multumesc pentru atentie-ofer funda pentru raspunsul care ma va dumiri.

3 răspunsuri:
| Dragonisgaby a răspuns:

Stai putin vrei sa cumperi jocui gen singleplayer si multiplayer?
De ce naiba trebuie sa platesti?
Sunt atatea siteuri de unde poti lua jocurile full free si fara virusi si tu vrei sa iti dai bani pe jocuri?

| Tentacle111 explică (pentru Dragonisgaby):

Free si fara virusi? Nu si in multiplayer.De exemplu am Medal Of Honor si Crysis 2 si nu ma lasa multiplayer+costa 1.10$(adica 4 lei)sa cumperi 6 jocuri cu singleplayer si multiplayer de pe humblebundle.com dupa care iti dau niste key-uri si le introduci in steam; apoi downloadezi jocurile pe rand si T'A'D'A!

| Dragonisgaby a răspuns (pentru Tentacle111):

Tot nu merita nici macar 4 lei nu as da nici un ban pentru jocuri si sa stii ca gasesti si jocuri gen "Medal Of Honor si Crysis 2" chiar si crysis 3
Daca intr-adevar te intereseaza iti pot da un site de unde poti sa le iei.
Parerea mea sunt total de acord cu parinti tau e o prostie sa dai bani pe jocuri sad