| Soica_Florin_1998 a întrebat:

am o întrebare, am 3 pistoale gen magnum nagant 2335 si mai unul la fel. Sunt vechi amndoua și unul de rachete, as vrea sa știu ce valoare au. Dacă pot face ceva cu ele de ținut nu vreau pentru ca sunt periculoase, va mulțumesc.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Atentie! N-ai voie sa detii arme fara permis. Cat despre armele de foc acestea sunt eliberate doar persoanelor cu aprobare speciala. De vandut nici atat ca te-ai da de gol.

| Simpatic a răspuns:

Clar, cum a spus salontanul, daca le-ai pus pe net la vanzare o patesti, a mai vrut unul din Craiova sa vanda un pistol cu gloante si a pus anuntul pe olx, cine crezi ca a venit sa cumpere pistolul? un politist sub acoperire happy
Deci mare atentie!

| Bizon95 a răspuns:

Daca gasesti arme la tine in curte, TREBUIE sa anunti politia, si or sa vina sa le confiste FARA DREPT DE APEL, cu toate ca pot fi arme vechi care valoreaza ENORM si ERAU PE PROPRIETATEA TA

deci nu stiu de unde ai armele alea, si daca le ai real (nu doar vrei sa vezi daca cineva de aici pune botul si suna la politie) insa fara permis clar E ILEGAL sa detii arme de foc, si daca ai mai mult de un pistol atunci CATEGORIC nu ai permis (la pistoale nu am auzit niciodata sa poti ai dreptul la mai mult de una, individual)

| Cariba1929202 a răspuns:

Daca vrei sa ajungi la puscarie sa le vinzi pe olx? scuze nu m.am putut abtine. Daca nu ai un permis pentru ele sunt 100%ilegale ar valora ceva dar o sa te dea in gura astia.De parca ai vinde droguri si mai bine sterge intrebarea asta, pe langa membrii si creatorii TPU mai sunt si unii din politie care verifica aplicatia. Poti sa le ingropi idk fiindca daca o sa fi perchezitionat in casa dai de bucluc