Pai... filmele horror sunt cauza multor vise neplacute spun asta din vasta mea experienta totusi prietenul tau mai mult ca sigur isi imagineaza aceste lucruri fie din cauza stresului, ori un film i-a lasat o amprenta si in lagatura cu acea energie nu prea stiu ce sa zic poate tremura el ori v-a facut Slender Man o vizita noo mai mult ca sigur ca el isi imagineaza acel lucru cand eram mic am vazut un film horror ca pe mine m-a speriat si am inceput sa am vise tot mai infioratoare si sa vad lucruri asemanatoare filmului dar crescand m-am desteptat^_^ si. incearca sa-l calmezi pe amicul tau O seara placuta
Visurile fac parte din noi, ne completeaza, visurile sunt ca un fel de pregatiri pentru a va pregati in situati limita in care trebuie sa fii tare, visurile vin dint-un univers paralel cu al nostru ele sunt mai mari in mintea noastra decat in realitate, sa nu-ti fie frica ca sunt doar vise, ceea ce visezi te poate afecta in mod real doar psyhiic nimic altceva, orice ai visa cat de cumplit ar fi acel vis sa nu te dai batut ca e doar un vis, nimic real. Sper ca te-am ajutat. Succes!
Tot ce am de spus e ca si mie mi sa mai intamplat sa visez lucruri din timpul zilei seara si dimineata cand ma trezeam uitam ce am visat ..Treaba era ca ziua cand faceam un anumit lucru` imi aduceam aminte ca am visat chestia aceea Spune-i prietenului tau sa creada in D-zeu si sa mai zica si el cate o rugaciune
catalin542000 întreabă: