anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare si vorbesc foarte serios. Cei care sun trolli va rog sa va duceti la alte intrebari. Eu de mic am avut o problema. De exemplu daca aveam un catel il ingrijeam ii dadeam de toate,dar in schimb cand il mangaiam treptat il apasam pana incepea sa șcheaune imi placea sa aud șcheunatul ala totusi cu timpul am inceput sa ma controlez dar imi placea sa aud cum șcheauna de durere pur si simplu,o faceam cu limite chiar si cand eram mic incetam doar ca mi se facea mila. Acum nu mi se mai face mila ador sa aud cum se chinuie totusi nu o fac deloc ma feresc sa ating animale tocmai din cauza asta pur si simplu nu pot controla chestia asta simt ca sunt băgat in sevraj si simt nevoia sa o fac. La fel si cu fetele nu am facut niciodata nimic,dar vreau,dar ma controlez imi doresc sa o fac sa se chinuie. Mi-ar placea sa le chinui si sa le umplu de sange dupa care sa le ingrijesc si sa le iubesc pana isi revin apoi iarasi vreau sa le chinui sa le aud cum urla. La fel si cu baietii ador sa ii fac sa ii doara,dar ma pot controla cu greu,dar pot pur si simplu incep sa tremur mi se dau ochii peste cap si ii lovesc le scap palme peste fata si cu forta deoarece prind foarte multa forta in momentul ala,acum ma controlez, dar cu greu scap de senzatia aia de sevraj. Cum pot scapa de chestia asta? Am o problema? Rog seriozitate.

8 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Un medic este perfect. Legat de apucaturile tale, grav este ca in timp boala se agraveaza!

| BaiatDeTreaba865 a răspuns (pentru baru):

Ei nu ma ajuta cu nimic. Am fost deja. Sunt degeaba ăia.

| baru a răspuns (pentru BaiatDeTreaba865):

Esti figura mare,,,, in sensul bun!

| BaiatDeTreaba865 a răspuns (pentru baru):

Adica? Eu chiar am nevoie de sfaturi. Toti sufera cand sunt in preajma mea.

| bogdanmihai469 a răspuns (pentru BaiatDeTreaba865):

Pai la psihiatru ai fost? Ca ala ar trebui sa-ti dea un diagnostic si sa-ti prescrie si niste pastile daca stie ce ai. Gandeste-te ca daca nu te tratezi poti sa ajungi chiar si la puscarie sau sa nu poti sa-ti faci o familie.

| BaiatDeTreaba865 a răspuns (pentru bogdanmihai469):

Bă nu intelegeti odata ca am fost si nu m-a ajutat cu nimic?

| bogdanmihai469 a răspuns:

Du-te baiete la psiholog sau direct la nebuni ca asta nu e deloc normal! Si vorbesc foarte serios. Am vazut chestii de genu' doar in filme si nu s-a terminat niciodata bine.

| BaiatDeTreaba865 a răspuns (pentru bogdanmihai469):

Ei nu ma ajuta cu nimic. Am fost deja. Sunt degeaba.