| alex9021 a întrebat:

am o intrebare, urmeaza sa dau capacitatea adica examenul de clasa a 8 a si nush cum se procedeaza. Poate cineva sa imi spuna din propria experienta?

Răspuns Câştigător
| RaduHD a răspuns:

Deci. O sa te bage intr-o sala din scoala ta, in sala respectiva o sa fie prezenti 2 profesori care sunt supraveghetori. Va aseaza ei in ordine alfabetica, dupa care o sa primesti o foaie alba cu un colt negru. Acolo scrii toate informatiile DAR sa nu incepi sa scrii cand vrei tu, o sa-ti explice supraveghetorii tot ce trebuie. O sa mai primesti o foaie cu stampila in partea dreapta jos, aia e ciorna. Dupa care ai de asteptat 10-40 minute subiectele. Ciorna trebuie predata la sfarsit dar nu trebuie sa o semnezi.Bafta la capacitate.

1 răspuns:
| DidiChanx3 a răspuns:

Bunawinking pai o sa trebuiasca sa va prezentati la o anumita ora in sla aunde o sa da-ti examenu ( poate nimeresti chiar in propria clasa ) din cate stiu o sa fie camere si 2 profesori in fiecare sala ca in anii trecuti, profesorii va vor ajuta sa completati fisa ( partea cu nume scoala ) si dupa aia puteti incepe sa rezolvati subietele ( seamana cu teza ) bafta happy