| Skylerx a întrebat:

Am o porblema. De cateva zile am niste cosmaruri, de o saptamana. Chestia e ca e acelasi in fiecare seara. Ma sperii, pentru ca am mai vazut asta in filme (nu le iau real, dar... daca se intampla?), ca se va intampla. Adica, intrebarea mea este: cum scap de ele? Funda
App: de ce nu mai apare categoria 'conversatii'? Acolo puneam cel mai des intrebarile! Ugh!

Răspuns Câştigător
| DraGfirE a răspuns:

Poi incearca sa uiti de ele fa ce iti place cel mai mult si nu te mai uita la filme horror daca stii ca te afecteaza.

5 răspunsuri:
| Scherimuvi a răspuns:

Frate daca esti grestin du-te si fa o spovada buna poate zici lasa ca sat e handicapat poate ca asa o sa zici dar nu glumesc nu o sa alungi tu cosmarurile cu usturoi sau ce prostii iti mai zic alti si eu am patit-o cand aveam 7 ani m-am uitat la un film cu diavolul si aveam cosmaruri in fiecare seara cel mai bine e sa te duci sa te spovidesti si dupa sa te duci la preot ai zici sa ca ai cosmaruri noapte cu cel rau si el o sa te binecuvanteze si o sa te simti ca nou ba chiar o sa uiti aceasta parte intunecat din viata ta

| BogdyBogdan a răspuns:

Gandeste-te la Bieber GAyMan ca orice fata laughing...da dupa aia o sa ai altfel de cosmaruri laughing

| scumpik99 a răspuns:

Pai nu te speria, pur si simplu ti-a intrat in subconstient filmul si ai visat filmul, si mie mi s-a intamplat la fel odata cand am vazut un film de groaza si apoi numai la asta m-am gandit si am visat apoi.
Nu te mai gandi la aceasta. Sper ca ti-am fost de folos.
P.S:Gandeste-te la ceva frumos.

| igrec005 a răspuns:

Ii dau dreptate lui Scherimuvi. Si pe langa asta, poti sa dormi cu o mica iconita sub perna, iar inainte de culacre rugaciuni. eu una asa faceam acum cativa ani. si la fel. in fiecare seara visam ca eram invadata de lupiwinking

| LoveToSmile a răspuns:

Asa eram si eu mai demultwinking laughing
Dar o femeie mai batrana mi-a sp sa imi fac cruce inainte de culcarehee hee
Si a mers! laughing
Sper sa iti fi fost de ajutor! big grin