Poi incearca sa uiti de ele fa ce iti place cel mai mult si nu te mai uita la filme horror daca stii ca te afecteaza.
Frate daca esti grestin du-te si fa o spovada buna poate zici lasa ca sat e handicapat poate ca asa o sa zici dar nu glumesc nu o sa alungi tu cosmarurile cu usturoi sau ce prostii iti mai zic alti si eu am patit-o cand aveam 7 ani m-am uitat la un film cu diavolul si aveam cosmaruri in fiecare seara cel mai bine e sa te duci sa te spovidesti si dupa sa te duci la preot ai zici sa ca ai cosmaruri noapte cu cel rau si el o sa te binecuvanteze si o sa te simti ca nou ba chiar o sa uiti aceasta parte intunecat din viata ta
Gandeste-te la Bieber GAyMan ca orice fata ...da dupa aia o sa ai altfel de cosmaruri
Pai nu te speria, pur si simplu ti-a intrat in subconstient filmul si ai visat filmul, si mie mi s-a intamplat la fel odata cand am vazut un film de groaza si apoi numai la asta m-am gandit si am visat apoi.
Nu te mai gandi la aceasta. Sper ca ti-am fost de folos.
P.S:Gandeste-te la ceva frumos.
Ii dau dreptate lui Scherimuvi. Si pe langa asta, poti sa dormi cu o mica iconita sub perna, iar inainte de culacre rugaciuni. eu una asa faceam acum cativa ani. si la fel. in fiecare seara visam ca eram invadata de lupi
Asa eram si eu mai demult
Dar o femeie mai batrana mi-a sp sa imi fac cruce inainte de culcare
Si a mers!
Sper sa iti fi fost de ajutor!