| MihaiRusu88 a întrebat:

Am o problema asa ca va rog seriozitate... In orasul meu (negresti Oas) este un bloc. II se spune "L" si este posedat de un spirit. Intr-o zi am mers singur in "camera satanistilor" si am auzit tot feluri de urlete. De atunci sunt, parca urmarit de acel spirit si nu am cu cine vorbi despre asta. Tot timpul mi se intampla ghinioane asa ca ajutor. Ce pot face sa scap?

Răspuns Câştigător
| AmandytaErhan a răspuns:

Buna amsa incerc sa fiu serioasa dar gandinduma la intrebarea ta nu cred ca voi reusi happy
tilor
ok, nu m-am mirat cand ai zis camera satanistilor pentru ca stiu ca cum apare un spirit in oras ei deodata bucurosi ca lau detectat sar peste el, nici nu-i inteleg. tu cred ca nu esti satanist? mai degraba sper

deci, fara poate toate spiritele sunt spiritele unori oameni morti (altele nici nu exista daca ne gandim mai bine)

stiu ca ele nu urmaresc pe nimeni, ele nici macar nu se indeparteaza de locul unde au murit, serios.

cred ca ai fost socat de urletele alea de aia te si temi asa, e si normal eu in locu tau crapam de frica.

vreau sa fii sigur ca nimeni nu ti-a facut o festa, din moment ce ai auzit singur urletele alea cred ca ai spune,,nu, sunt mai mult ca sigur ca nu, doar i-am auzit, nu poate fi altceva'' dar se sfatuiesc sa privesti lucrurile mai sceptic

poti sa mai faci o vizita,, fantomei urlatoare'' poti sa iai pe cineva cu tine, dar chiar de te duc singur nu te teme mai mult ca sa sperie oamenii aceste spirite nu pot.

pot sa te faca s ate pisi pe tine si sati rasufle in ureche sa ridice obiecte sau sa scoata diferite sunete ok, aici nu-ti zic sa nu te temi primul lucru care vine in cap in as acaz e s-o iei la fuga ceia ce ce nutias spune ai s-o faci (daca o sa ti se intample asa ceva)

nu te temesati inchida usa din urma, asta e doar n filme pentru mai multa drama, sau chiar daca ar inchideo pentru ca am auzit ca pot, nu o sa poata sa te impiedice nicicum so deschizi pentru ca nu au mai multa putere ca cei vii si pentru ca tu intr-un suflet nebun de a supravietui ai putea sa scoti usa aia din balamai

daca esti absolut sigur ca nu e o farsa spune-mi mie pe priat ce anume ai auzit si iti zic eu daca trebuie s o mai vizitezi

iti pot spune si cum sa scapi de ea, scriemi pe privat, te pup siti astept mesaju

o, si nu e atat de greu se fii serios din moment ce cred si eu in spirite

6 răspunsuri:
| sweet2kitty1049 a răspuns:

Vorbeste cu un popa...

| chibiusa a răspuns:

Dar vai, cat ma bucur.
si acum sincer, ce putzu***a lu soacra-ta ai cautat acolo?

| tatianasvetlana a răspuns:

Heyyyyy cel mai bine e sa nu te gandesti ca din cauza asta ai ghinioane adica gandeste pozitiv si stiu ca suna stupid pentru tine banuiesc ca esti satanista pai du-te la un preot

| DعeutZa a răspuns:

Pai mergi la un preot.vb cu parintii...eu de obicei nu cred in astea.dar mai stithinking

| Chelsea13 a răspuns:

Sa chemi un preot sa sfinteasca acel loc.

| PotoroacaAndrei a răspuns:

Sper sa mori in chinuri pentru ca esti prost de bubui laughing tu si toti cre(s)tini tai!