| Bogdan100A a întrebat:

Salut TPU

am o problema cu contul de origin
mi s-a furat contul am vorbit de 1-2 ori cu support a spus ca era compromis era spart furat. am spus ca era furat asa ca mi l-a dat inapoi a resetat parola. problema e ca nu am stiut ori era suspendat ori blocat eu am spus ca era blocat sau suspendat asa ca mi l-a dat inapoi iar adica la deblocat ceva de genul te lasa 3-4 minute si zice ca Your credentials are incorrect or have expired. Please try again or reset your password.

a expirat trebuie resetat parola dar am pus bine parola si email. de ce nu imi merge e blocat are defecte platforma aia? sunt multi care se plang. ca ea uite ma de ce imi taxeaza de multe ori abonamentul si mai sunt uni care are problema mea nu stiu cum a aflat hackerul parola mea de la cont asa ca nu intra nici el nici eu. ce trebuie sa le zic la aia dupa support dar ce? ce trebuie sa le zic. ca sa-mi recuperez contul sau trebuie sa le dau contul sa se uite la el.

1 răspuns:
| Tudy000 a răspuns:

Spunele exact ce zice mesajul ala si dupa ce te vor ajuta inca odata, daca nu iti recomanda ei, iti recomand eu sa iti activezi 2 step verification ca sa trebuiasca sa te conectezi cel putin odata bagand un cod de pe telefon, dupa faza asta nu o sa mai ai veci probleme cu hackerii.