Paaai... cand le conectezi la mufele din spate ar trebui sa-ti detecteze singur schimbarea, si pur si simplu sa urmezi "ok"-urile din ferestrele care iti apar. Daca nu se intampla treaba asta, uite-te in dreapta jos, langa ceas,(presupun ca folosesti Windows) dupa o chestie ce seamana cu iconita de volum si pe care scrie ceva de audio cand tii cursorul mouse-ului deasupra. Intra acolo si cauta un meniu pe care scrie "Audio IN/OUT", sau "Audio I/O", intra si bifeaza "Back panel". Cam asa arata meniul pentru multe drivere de sunet. Sau, daca nu te descurci, macar spune-ne exact ce driver audio ai(ce scrie cand ai cursorul pe iconita de care ziceam mai devreme).
"O problema","ceva acolo","ceva de genu","nu stiu ce"...
Ma indoiesc ca o sa te poata ajuta cineva prea curand cu descrierea asta.
A scris ceva de genu "You just unplugged the device", si dupa aceea mi-a aparut ceva cu head-phone, microphone in si mai erau 3, dar alea nu le stiu exact despre ce erau.Si am dat mai in jos din greseala si mi sa dezactivat sunetu.Acum am bagat castiile in fata si merg, cand am dezactivat aia nu mai mergeau si aici in fata merge. Aveti idee ce am facut?
Am 2 volume. Speacker si Realtek HD Audi Manager, volumul normal scrie speacker cand pun mose-ul pe el.Deci pe care dau?
Scoate mufa de la boxe de la portu' din fata si bag-o la loc in spate(asigura-te ca o bagi unde trebuie). O sa iti apara o imagine cam asa:
http://postimg.org/image/s71adfakr/
Asigura-te ca e bifata chestia din imagine. Dai pe ok-uri si gata. Daca nici asa nu-ti merge, gaseste pe cineva sa se uite la el.
Nu am boxe am casti.Si tot nu merge. nu stiu de ce
Mi-am rezolvat singur
Paaai... cand le conectezi la mufele din spate ar trebui sa-ti detecteze singur schimbarea, si pur si simplu sa urmezi "ok"-urile din ferestrele care iti apar. Daca nu se intampla treaba asta, uite-te in dreapta jos, langa ceas,(presupun ca folosesti Windows) dupa o chestie ce seamana cu iconita de volum si pe care scrie ceva de audio cand tii cursorul mouse-ului deasupra. Intra acolo si cauta un meniu pe care scrie "Audio IN/OUT", sau "Audio I/O", intra si bifeaza "Back panel". Cam asa arata meniul pentru multe drivere de sunet. Sau, daca nu te descurci, macar spune-ne exact ce driver audio ai(ce scrie cand ai cursorul pe iconita de care ziceam mai devreme).
Dannnny întreabă: