anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemă cu telefonul, nu știu exact dacă problema este la telefon în sine, dar mă rog. Am abonament la Digi, cu minute, net nelimitat și ce mai vrei. Exact același pe care l-am avut și înainte, la celălalt telefon.
Acum am un Allview A6 lite și își pierde semnalul foarte des, 99% din cazurile în care încerc să sun de pe Digi se pierde semnalul și se închide, dacă mă conectez la date și dezactivez wifi-ul nu merge oriunde. Acasă merge, dar acasă nu-l prea folsoesc datele. Dar ieri de exemplu am fost undeva, ce-i drept, mai în afara orașului. și nu se conecta, doar unele aplicații mergeau (gen Youtube) dar pe browser de ex nu puteam intra, spunea să-mi verific conexiunea de internet.

E destul de enervant, dar ideea e că înainte am avut un Allview A4 You și mergea bine, puteam suna fără probleme, mergea netul bine oriunde am fost, etc. Nu înțeleg exact care e problema.
A mai avut cineva probleme de genul ăsta?
Nu știu dacă are rost să încerc să fac eu ceva, să schimb cartela sau să mă duc cu telefonul la cei de la Digi.

Voi ce părere aveți?

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Fa-i o resetare la optiunile din fabrica. Daca nu-si revine trimite-l in garantie. Eu am facut-o. Cei de la DIGI nu au treaba cu el. Uita-te pe garantie si suna la Allview.