Poftim un link care o sa te ajute:
https://www.tenforums.com/......-10-a.html
Nu m-a ajutat, imi pare rau. Acolo iti cere sa fii conectat intr-un cont de administrator, ceea ce eu nu pot pentru ca i-am dat disable.
Hai sa te intreb altfel, ai incercat toate optiunile? Deoarece, am testat eu personal chestia asta, pe un account normal si imi functioneaza sa dau disable/enable la contul de admin, doar ca, in windows 10, cand scrii in start cmd da-i click dreapta si dai run as admin iar apoi urmeaza pasii.
Nu are cum sa nu iti mearga, doar daca nu te pricepi in ale pc-ului!
Eu tot ce incerc sa explic, nu imi merge pentru ca nu am cont de admin. Iar de aceea nu merge sa dau run as administrator. Daca mi-ar merge n-as mai fi intrebat nimic.
Atunci singura chestie utila care o poti face, daca nu functioneaza nimic, reinstalarea windows-ului, sau in timpul reinstalarii windows-ului, pana la formatarea partitiilor imediat cand trebuie sa dai next apesi shift+f10 si acolo poate reusesti una din optiuni, asta ar ramane de facut!
La asta m-am gandit si eu, dar nu am cd, si nici nu am de unde sa iau.
Stick, n-ai?
Am doar stick gol, oricum mersi
Bun, iei windows cu licenta sau de la un prieten si apoi descarci rufus de pe internet si faci stick bootabil, tutoriale pe net sunt destule.
Nu stiu ce sa zic, dar mersi oricum pentru timpul dat