| Vlad43 a întrebat:

Am o problemă. Mi.am achiziționat acum o lună un Lenovo z50, el fiind conceput să ruleze w8. am reușit și i.am pus w7. totul bine și ok, până aseară. când nu mai reușeam să mă conectez la wi fi. îmi apare o eroare gen. windows was unable to connect to @@@. am dat depanare dar tot nimic. imi mai facea problema asta. dar dupa depanare mergea. Am dat reset la modem și nimic. la fel. Și culmea, am alt laptop și merge perfect. am fost la altcineva și s.a conectat din prima la modem. Există probleme de compatibilitate intre laptop și modem? că nu prea am auzit. DAU FUNDĂĂ mulțumesc

3 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salutari
Si eu am acelasi model si tot pe w7 il folosesc... trebuie sa instalezi driverele, le gasesti pe situl oficial.
Multa bafta

| gelu1970 a răspuns:

Daca iti detecteaza reteaua wifi, dar nu te poti conecta, posibil ca ai tastat gresit vreun caracter de la pass. daca ai pass de la router intr-un document de text si faci copy-paste, renunta si scrie pass. posibil sa isi fi facut update insusi routerul, desi foarte rar da probleme de conectivitate.
ce mai poti face, da un reset de fabrica. aduci routerul la setarile originale. in partea din spate trebuie sa aiba un orificiu. cu o mina de pix, apasa timp de 5 secunde. o sa se restarteze routerul si cand o sa fie din nou aprins, o sa aiba configuratia fabricii.

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Poate nu ai instalat tu ceva drivere de la windos.Dar daca ai zis ca ai fost la cineva poate sa fie ceva cu modemu tau.Eu am modem+router si nu am avut probleme. Poate ca laptopul nu vrea sa ruleze cu acel modem. Trebuie sa instalez ceva cerinte de la modem ce le primesti odata cum iti faci contract cu ei .Succes.Sall.Ce fel de modem ai, de la cine?