| namnumeba a întrebat:

am o problema nu grava! dar o intalnesc mereu!hee hee nu stiu de ce numai pot asculta muzica pe youtube! folosesc mozilla firefox se incarca apoi imi zice " a aparut o eroare. Incercati mai tarziu " si nu stiu ce ar putea avea! problema persista de ieri de la ora 11 dimineata! daca puteti sa ma ajutati! puppy dog eyes

9 răspunsuri:
| axeldavid a răspuns:

Incearca sa reinstalezi firefoxul sau instaleaza pluginurile de la Adobe flash player.bafta.

| namnumeba explică (pentru axeldavid):

Ma gandeam sa reinstalez pluginul! dar mai intai asteptam o parere! am apelat la TPU! mersi mult happy

| axeldavid a răspuns (pentru namnumeba):

Si crissa27 are dreptate te-ai uitat daca mai ai memorie libera

| eusimarian a răspuns (pentru axeldavid):

Incearca se descarci Adobe flash player 10 plugin sau Adobe flash player 11 activeX

Am destula memorie!hee hee

| axeldavid a răspuns (pentru namnumeba):

Atunci pune pluginul si daca nu merge reinstaleaza firefoxu

Tocmai incercam sa reinstalez pluginul se incarca pana la 50% si imi apare sa reincerc! o sa reisntalez si firefoxul! poate merge!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate ca internetul sa nu iti mearga bine sau ai memoria calculatorului prea plina. Mergi la My computer, add /remove programs si sterge de acolo toate programele care nu iti sunt folositoare apsand butonul Change/Remove
Daca nu iti merge nici dupa ce le stergi suna la cei care ai internetul(de exemplu romtelecom)
Bafta

| namnumeba explică (pentru anonim_4396):

Interentul merge foarte bine! memorie am! cred ca cel mai repede o sa instalez pluginul! big grin mersi :*