| maxy2343 a întrebat:

am pus intrebarea aici ca nu stiam la ce categorie sa o pun.

Deci sa incepem cu inceputul. 1 la mana nu cunosc legile va spun sincer de pe acum.
Problema este urmatoarea, eu lucrez la o firma la patron ca ajutor de bucatar, iar eu mi-am bagat cererea de demisie cu preaviz de 20 de zile lucratoare. Miercuri pe data de 23.05. 2012 trebuia sa fie gata preavizul. Dar astazi m-am certat cu seful si am plecat de la lucru mai devreme. TRebuia sa stau pana la 23:00 si am plecat pe la 21:30. si el la sfarsit a spus o fraza " daca tu faci lucrul asta iti bati joc de mine, si atunci si eu o sa imi bat joc de tine" si am plecat. Daca eu nu vreau sa ma mai duc la lucru ce se poate intampla? care ar fi consecintele mele (ca sigur vor fi)... Va multumesc pentru intelegere.

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Citeşte art.61-62 şi art.81.Baftă!
http://uzinadeganduri.ro/pamflete/codul-muncii-actualizat-2012

3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Citeşte art.61-62 şi art.81.Baftă!

| viavo a răspuns:

Pai daca inca sunt aceleasi legi poti sa ramai in mare parte fara salar si pe cartea de munca vei avea un I(indisciplinat) sau asa ceva, ce poate afecta la urmatoarea angajare, la alta firma.Ori cum, daca vrea sa-ti faca rau iti face.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti fi considerat angajat indisciplinat si sa te cam urmareasca mai departe. Cel mai bine ar fi sa cadeti la comun accord, el sa iti dea voie sa pleci pana pe 23, tu sa renunti la o parte din bani si gata.