| Cosminn97 a întrebat:

Am si eu cateva mici probleme si caut de ceva timp si n-am reusit sa gasesc ceva care m-ar putea ajuta.In acest caz m-am gandit sa apelez si la dumneavoastra sperand ca cineva a avut aceleasi probleme si le-a rezolvat.Problemele mele sunt urmatoarele :
-De o saptamana nu imi merge messengerul si imi apare mesajul "We can`t sign you in to Yahoo Messenger."
-De asemenea nu pot instala nici flash player sau orice program utilitar.
-Mai precizez faptul ca am intrat si in IE-Lan option si am debifat tot dupa care am dat un restart si problema tot persista.

Va cer ajutorul si dumneavoastra fiindca eu am incercat tot ce-am stiut si din forumurile care le consult zilnic.Multumesc!

4 răspunsuri:
| neaivan a răspuns:

Buna
si eu am avut (si am) probleme cu Yahoo. Am auzit caci mai multe persoane au patit la fel. Problema este de la ei, s-au spart servere de la yahoo, si cei care au intrat pe o adresa de pe mai multe pc. Le blocheaza conturile. Te intreaba acele intrebari si daca nu le stii ramane blocat. Incearca sa-ti amintesti raspunsurile. Bafta

| Cosminn97 explică (pentru neaivan):

Problema mea este total diferita ma tem ca ai inteles gresit.La mine problemele spun sa verific conexiunea de la internet iar eu evident am sunat la firma de la care am internetul si mi s-a spus ca sunt conectat iar totul ruleaza perfect de la ei.

| neaivan a răspuns:

Incearca reinstaland Yahoo!

| Cosminn97 explică (pentru neaivan):

Pasul asta a fost primul pe care l-am incercat.Din pacate fara niciun fel de diferenta.