| Stefa0072004 a întrebat:

Salut TPU am și eu o întrebare, cine ar câștiga dintre Lasconi și Călin, având în vedere ca știm ca o sa urmeze un dezastru dacă câștigă Călin. Cine are șanse de câștig dintre Lasconi și Călin. Și de asemenea ați putea preciza pe cine alegeți și motivul pentru care alegeți persoana respectiva. Mulțumesc

16 răspunsuri:
| Xena20 a răspuns:

Normal că alegem și votam pe Lasconi și îndemnăm cât mai multa lume sa facă la fel. E extrem de important să rămânem în UE și în NATO și să nu intram sub influența Rusiei, sa nu fim vulnerabili. https://www.g4media.ro/......mpani.html

| MihaitzaItza a răspuns:

Mai are sens întrebarea mai ales după informațiile făcute publice din surse oficiale că G e trădător de țară. Cine votează cu el pe lângă că e trădător atentează și la siguranța țării.

| goguPatent a răspuns:

Marele patriot care a trăit 20 ani in alta tara tocmai a fost dovedit că fiind un real trădător. Deci lucrurile sunt clare.

| J0B0MAT a răspuns:

După recentele informații declasificate ale instituțiilor statului din care se vede negru pe alb implicarea și susținerea Rusiei pentru candidatul Georgescu și legăturile acestuia cu grupările legionare, nu cred că un om sănătos la cap îl poate vota pe acest individ.
Pentru unii dintre noi, toate celelalte declarații ale sale au fost suficiente pentru a nu-l vota, însă pentru unii cu mințile închise nu. Este clar acum că cine îl votează este fascist, aliat al Rusiei, susținător al nazismului sau retard mintal, dement.Nu există altceva și se va vedea luni câți fascisto-naziști și retardo-demenți există în țara asta, lângă numele Georgescu.

| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Cred ca va fi o batalie stransa. Pur si simplu votez Lasconi deoarece Georgescu abereaza, nu-ti trebuie prea multa scoala sa iti dai seama ca omul ala scoate numai prostii pe gura.

| ioana748 a răspuns:

Votez Lasconi pentru ca nu am alternativa.
Despre celalalt candidat ce sa spun?
Sper sa ne lase, sa se dizolve in neant.
O gluma proasta caruia i s-a dat valoare peste noapte si deja a tratat cu dispreț.
Cica el raspunde cum vrea, unde vrea.
In fata Marii Adunări Naționale, eventual.(glumesc)
Nu este despre el, este despre tara asta care si-asa este cum este, doar instabilitatea ii mai lipsea.
Georgescu egal cai verzi pe pereți si punct.

| Sunny1234456 a răspuns:

Eu zic ca SRI ul ar trebui sa isi faca treaba si sa anuleze alegerile. Mai votam turul 1 odata. Nu putem risca securitatea nationala. Calin Georgescu ar trebui declarat Persoana non grata si repatriat in mama Rassia unde ii place lui.

| goguPatent a răspuns (pentru Sunny1234456):

Nu.
E cea mai proasta abordare.
Omul trebuie anulat la vot. Altfel va fi martirizat de adeptii lui.

| Sunny1234456 a răspuns (pentru goguPatent):

Stai ca ai dreptate. Astia l-au executat pe Codreanu si a ajuns sfant. Eventual SRI ul sa fraudeze alegerile in favoarea lui Lasconi. Asa protejam si democratia si eliminam speranta extremistilor de a castiga vreaodata. Stiu, suna oribil. Ce stat modern face in halul asta, dar uneori masuri mai dezaxate sunt necesare pentru a nu ajunge ca Georgia sau Germania Interbelica. Nu, nu e o solutie... Daca ai o idee, chiar sunt deschis, asta e un subiect interesant. Cum scapam de fascist fara sa capitulam democratia?

| gabicoo a răspuns:

Dacă mă uit cu atenție doar la cetățenii municipiului reședință de județ în care eu locuiesc și la ce părinți au idioții din satul in care predau - cele mai mari șanse le are Georgescu.
Totuși nu voi depune armele, voi ieși la vot și voi vota pentru continuarea parcursului european și euroatlantic al României. Adică voi vota pentru Lasconi. Și sper că se vor mai trezi și alții.

| Xena20 a răspuns (pentru goguPatent):

E mai bine sa fie considerat martir de către adepții lui decât să ne pună în pericol. Trebuia să îl scoată demult din turul 2. Nu te joci cu democrația și siguranță țării așa.

| goguPatent a răspuns (pentru Sunny1234456):

Mergi la vot. Atât e nevoie.

| goguPatent a răspuns (pentru Xena20):

Nu e chiar așa.
Se vor mobiliza, vor vota alt sociopat. Nu îi poți liniști decât daca ii faci sa înțeleagă că sunt minoritari.

| Sunny1234456 a răspuns (pentru Xena20):

Nu e. Chiar deloc. Zelea Codreanu e considerat sfant pentru ca Carol al IIlea l-a executat. CG trebuie facut in asa fel incat sa piarda, si murdar daca e nevoie. Siguranta tarii e no joke.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Sunny1234456):

Trebuie să dăm mai departe informațiile, pe toate rețelele sociale, oriunde mergem, la rude, prieteni și să încercăm să îi convingem politicos, cu dovezi.Mulți tot nu vor crede nici măcar cu documentele Sri-ului, însă mai mult nu putem face, decât să avem curajul să fim vocali, fermi în apărarea valorilor noastre.
Știu că mulți ne vor înjura, batjocori însă nu trebuie să ne lăsăm descurajați, pentru că dreptatea este la noi.
Oamenii care îl susțin sunt doar incredibil de proști, needucați, nu au noțiunea de fascism, nu cunosc istorie, nu cunosc nici măcar ce e apa. Puțini sunt cei care chiar sunt legionari și fasciști, majoritatea sunt doar prostiți.
Eu cred că suntem mai mulți cei care nu putem fi prostiți. Dacă mă înșel, sper că statul, prin orice mijloace pe care nu e nevoie să le știm, va face ce e bine pentru proștii care habar nu
au.
Cum zicea Tommy Shelby, "Gândesc, ca să nu trebuiască să o faci tu!"Apropo, ați văzut Peaky blinders? Recomand. Într-un sezon chiar reușește să îi prostească pe ruși.

| Sunny1234456 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Da, m-am uitat. O perioada in liceu imitam usor stilul lui dar se luau colegii de mine si m-am lasat. back on topic, sper sa se trezeasca poporul si sa aleaga cu democratia, occidentul si valorile trans-atlantice. Nu cu Putin, Mat' Rassia si alte asemenea lucruri.