Scuze, nu am citit tot ce ai scris, dar îți pot spune părerea mea despre Lasconi. Este o femeie descurcăreață și care rezolvă probleme, a demonstrat asta în viața ei personală. Este o femeie muncitoare și onestă, a demonstrat și asta pentru că nu o vezi cu mașini de lux și vile. E o femeie luptătoare și patriot, altfel nu ar fi intrat în politică pentru că politica este foarte grea și mulți oameni buni se feresc de ea.
E firesc să aibă hateri, ce pretenții vrei să ai de la oamenii care încă cred că femeia e bună doar la făcut mâncare și copii?
Israel, Cipru si alte tari mici au armata obligatorie inclusiv pentru femei - e alta forma decat ce crezi tu. Cateva zile de antrenament pe an, ca lumea are si serviciu.
Nu poti garanta pacea tarii daca nu ai cu ce sa aperi tara. Asta au invatat cipriotii pe pielea lor odata cu invazia Ciprului de Nord.
N-am mai citit restul povestii tale, dar informeaza-te la sursa, nu din auzite.
Mai important, planul de austeritate pe urmatorii 7 ani a fost deja adoptat. Asa ca indiferent cine iese presedinte, vom strange cureaua.
Nu te panica cu președintele deoarece în România parlamentul este puterea, nu suntem ca în SUA! La faza cu închiderea magazinelor nu știu ca nu i-am ascultat discursurile lui Călin Georgescu! Oricum parlamentul este important
De fapt, presedintele este si el foarte important. Printre altele, este presedintele Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. Asta inseamna ca, in caz de agresiune impotriva Romaniei e cel care ar trebui sa coordoneze si sa aprobe masurile care se iau. Doar nu ai impresia ca in caz de agresiune, se asteapta pana Parlamentul se strange sa voteze ce facem?! Cum ar fi ca cel responsabil de asta sa fie tarfa Rusiei?! In plus, foarte important, reprezinta Romania in relatiile internationale. Cum arv fi sa avem presedinte un legionar mistic complet imbecil, care sa ne reprezinte la nivel diplomatic?! Iti dai seama ca am fi priviti ca o tara de mana a saptea, cu toate consecintele ce decurg de acolo.
Mai bine ai studia forma de guvernământ a României și după ce o înțelegi bine poți sa vi să ne povestești aici cum stă treaba cu intrarea în comunism. Și dacă tot a venit vorba de comunism poate citești și despre subiectul ăsta.
După ce reușești să înțelegi lucrurile astea o să vezi ca nu mai ai nevoie să pui astfel de întrebări și o să poți să faci singur o analiză obiectivă și să decizi singur pentru tine.
Corect, trebuie sa o votam pe Lasconi pentru că celălalt e un extremist pro rus și e foarte dubios, e amenințată democrația.
In primul rand Ucraina trebuie ajutata, ar fi periculos să avem granița cu Rusia. Iar legat de faptul că ar susține căsătoriile gay asta nici măcar nu e adevărat, nu a spus ea asta niciodată. Asta e doar o acuzație de către cei care au interesul să iasă dubiosul ăla extremist pro rus, mizează pe homofobia oamenilor ca sa iasă ăla. Cine își folosește creierul și isi dă seama ce se întâmplă o să ignore toată propaganda asta, adică hai sa dam tara pe mâinile Rusiei pe motiv că uram homosexuali!
În România nu se poate ca o persoană într-o relație de acelasi sex să adopte datorită cel puțin la ce ar urma ( imposibilitatea de a realiza anumite acte, ură față de copil) dar chuar dacă s-ar putea nu ar fi un lucru rău, ar fi ceva bun și ceva care să întâmplă și în alte țări.
Cât despre Ucraina, dacă cedează noi urmăm.
Nu urmam noi imediat, urmează Republica Moldova și apoi primele tari NATO vizate sunt cele care au făcut parte din fosta URSS, deci ar mai fi timp, dar oricum e bine să nu se ajungă acolo sub nicio forma, doamne ferește!