| Stefa0072004 a întrebat:

Salut TPU am și eu o întrebare, fratele vrea sa demisioneze de la un loc de munca. Locul de munca cere munca fizica intensa și ridicare de greutăți. Munca este doar pe teren, I este atât seara cât și în timpul weekend, asta pe lângă programul normal 8-16. Bunicul este diagnosticat cu AVG cu mana stânga și piciorul stand paralizate și se afla în tratament și fizioterapie. Părinții afirma ca dacă bunicul afla de demisia fratelui și acesta pățește ceva din cauza deciziei, mătușa (ea lucrează la diicot) îl da în judecata și îl târăște prin tribunale și ca matură cu el pe jos. Ca mama specifica ca a vrut sa îl viziteze, dar mătușa nu a lăsat-o, ca să nu ii provoace șocuri, sau sa nu ii provoace ceva bunicului. Bolnav. Asta măcar este legal. Sau părinții au dreptul sa îl evacueze din casa pe frate ca demisioneaza de la acel loc de munca? Cum am spus, locul de munca presupune munca fizica intensa atât seara cât și în timpul weekend-ului, asta pe lângă programul obișnuit 8-16. Fratele are probleme cu spatele. Este legal asta? Și tata mereu are obiceiul sa minta cu multe și mama îl crede în cele mai multe cazuri. Nu știu în ce categorie intra întrebarea

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| siriusblack98 a răspuns:

Matusa aia dementa a ta NU are castig de cauza daca il da in judecata pentru asa ceva. Iar parintii tai de ce naiba vor sa isi dea copilul afara din casa? pentru ca are probleme de sanatate si trebuie sa schimbe jobul? Pe bune?!

| Stefa0072004 explică (pentru siriusblack98):

Aceștia considera ca el nu vrea sa muncească. Deși el le-a explicat, tatal, ii închide gura. Și ei considera ca este ultima "poarta deschisa"

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este adevarat, nu-l pot da in judecata daca demisioneaza de la locul de munca si nu vad cum l-ar afecta asta pe bunic, este o tampenie, la fel ca si datul in judecata, indiferent unde lucreaza matusa.
Pe de alta parte fratele poate fi dat afara din casa parintilor, daca nu contribuie la plata utilitatilor si cheltuielile cu masa.