Am o varsta inaintata dar nici macar un horoscop n-am auzit sa se potriveasca. La inceput, cand au aparut horoscopurile dupa revolutie le mai ascultam si eu din curiozitate. Aiureli!
E simplu de verificat predictiile unui horoscop, daca sunt valabile:
Citesti horoscopul de ziua anterioara.
Daca s-a intamplat exact asa si verificarea confirma astfel perfect realitatea, de multe ori, atunci acea sursa se poate considerata de destula incredere.
Eu am intalnit, in general, doar generalitati, dar am avut si doua ocazii de predictii foarte exacte in viata, referitoare la evenimente inprevizibile, care insa mi-au si schimbat radical cursul vietii.
Aha, adevarate, eu si inca 700 milioane de oameni am castigat intr o zi la loto ca asa a zis horoscopul.
In general sunt aiureli deoarece persoanele care stiu cu ce se mananca un horoscop le numeri pe degetele unui tamplar batran.
Am avut ocazia sa intalnesc unul care traieste prin America si mi-a dat toate teoriile despre horoscop peste cap.
Mi-a gasit data nasterii cu o precizie de cateva minute.Eu o am gresita si pe buletin. Dupa ceva timp am intrebat-o pe maica-mea si mi-a confirmat ca la maternitate m-au trecut a doua zi.
Apoi tot ce mi-a spus s-a confirmat cu o precizie matematica.
Am fost de curiozitate si la cineva renumit de noi din tara (apare si la tv din cand in cand)dar nu a nimerit nici 10%.
Nu sunt adevarate
Desi uneori, se poate nimeri sa ti se intample ceea ce s-a zis
Pai,eu nu cred in asa ceva, nu cred ca sunt adevarate, iar daca tu esti rac(sa zicem)iar horoscopul zice ca o sa ai o zi frumoasa, si chiar ai avut o zi frumoasa, pentru mine e o simpla coincidenta.Acum depinde de tine, sa crezi in ele sau nu.
Eu citesc horoscopul de aici si sunt foarte multumita: https://goo.gl/grAaTR
stefanst2312 întreabă: