| ELITE00BAT a întrebat:

am si eu o intrebare, pot sa ma mut la fara fregventa sau la fregventa redusa in clasa 9- a am 17 ani

4 răspunsuri:
| ProjectJackpot a răspuns:

Ai 17 ani si inca esti in clasa a 9-a? Ar fi culmea ca si poza din avatarul tau sa fie pe bune laughing

| chupachups1234 a răspuns:

Vai de capu tau :-

| alessia5158 a răspuns:

Informatia CEA MAI SIGURA o poti obtine de la Inspectoratul scolar din orasul tau( la "relatii cu publicul" sau prin mail). De ce-ti spun aceasta?--- pentru ca, anul acesta a intrat in vigoare noua Lege a educatiei care, la art. 37 alin(3) spune :

(3) Învăţământ secundar superior, liceal, se poate organiza şi poate funcţiona şi ca învăţământ
seral sau cu frecvenţă redusă, în unităţi de învăţământ stabilite conform prevederilor prezentei
legi, pentru următoarele categorii de beneficiari:
a) pentru elevii care au împlinit vârsta de 16 ani şi au intrat, în condiţiile legii, pe piaţa forţei de muncă;
b) pentru elevii care, din motive obiective, au dificultăţi în accesarea formei de învăţământ
de zi;
c) pentru programe educaţionale de tipul „a doua şansă".

Intreaba Inspectoratul daca se aplica aceasta prevedere din acest an scolar 2011-2012 --- totodata, informeaza-te care sunt scolile care organizeaza cursuri cu frecventa redusa sau, daca doresti, cursuri serale.

Pana a nu intra in vigoare noua Lege, erai obligat sa urmezi cursurile de zi ale invatamantului obligatoriu de 10 clase pana la implinirea varstei de 18 ani.

| d1onn5o a răspuns:

Muta-te, lasa-ne cu "frecventa" ta.