| FlorinRenault5 a întrebat:

am si eu o intrebare stie cineva daca la routerurile wireless se platesc taxe de internet sau ceva de genu' asta?

Răspuns Câştigător
| gocops a răspuns:

Salut! Daca doresti sa-ti montezi un router iti trebuie o conectiune la internet de la un operator privat, adica trebuie sa platesti. Acum tu ori vrei sa-ti pui router ori ai un telefon sau laptop si vrei sa-i folosesti serviciul wi-fi, daca te conectezi cu vreun device la un router nu te costa nimic, dar daca vrei sa-ti montezi tu unul iti trebuie un operator,... cum sa-ti explic routerul asta nu primeste net de la un satelit daca asta iti imagineai routerul primeste internet de la cablu de retea pe care il conectezi la un PC desktop, deci pentru ati fi permisa conectiunea de internet trebuie sa contactezi un operator, cumperi un router, daca nu stii vine cineva si til instaleaza, iti pune o perola aleasa de tine apoi cu un device ce poate sa se conecteze prin wi-fi te legi la net! sper ca te-am ajutat

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Router-ul se conecteaza la un fir si emite apoi semnal care este preluat de un modem wireless, asa ca trebuie sa platesti la furnizorul de internet. Numai bine!