| Claudiu120719 a întrebat:

am si eu o intrebarea debea mi-am reparat pc...am avut o problema cu unitatea si pana la urma am reparator dar am nelamurir dc mereu cand intru in pc apare cv ce ma trimite apoi sa donwloadez adica sa cumpar un windous ca al meu nare nu stiu ce fiser light parca...
2Nu inteleg dc la tastatura am prbleme adica in loc cand dau pe tasta y apare z si cand dau pe z apare y si cand vreau semnul intrebari liniuta sinumi apar multe chestie liniute sus bari sau aceea cand trebui sati scrii email cu a acela din paranteza si nu stiu cum sa rezolv si e chiar enervant adica.si inexplicabil

Răspuns Câştigător
| bogdanik96 a răspuns:

Nu e nimic inexplicabit
1. daca iti apare sa cuymperi windowsu inseamna ca nu ai windows original si o sa iti faca asa pana il activezi sau pana cumperi

2.Asta e simplu...cine tia instalat windowsu a dat alta limba la tastatura
fa asa si scapi de treaba asta :
intri in controlpanel/Language an regional options/Regional and languages optinos/si peste tot selectezi United States (asta e limba pentru tastatura) si stragi ce limba aveai inainte.
Sper ca te-am ajutat, btf!

2 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

Faza la tastatura este limba. e romana si trebuie sa pui engleza. vezi in dreapta jos. acolo gasesti limba.

iar cu win-ul cred ca mai ai cateva zile... si nu o sa mai ai ce face cu el.
daca ai win 7 vezi ca este un activator pe net. il gasesti pe google

| itsoft a răspuns:

Daca nu reusesti ce tiau spus ei cautama pe itsoft_2011 si te ajut eu