Hey! Si eu am avut aceeasi problema(inca mi se mai intampla,dar rar!). Cineva mi-a zis ca am probleme cu placa de baza tot cu RAM-ul, Dar nu prea stiu ce sa zic pentru ca nu ma pricep, iar altcineva mi-a zis sa ii pun ceva dedesubt ca sa poata iesi aerul.Eu am incercat si imi amintesc ca a functionat.Incearca!
Ia-ti frate o placa dinacea cu ventilatoare si ai sa vezi ce bine iti va fi el nu are racire si din cauza aceea se opreste ajunge la o temperatura mare
Pai ori nu are suficiente resurse si aici ma refer la RAM si CPU si se supraincalzeste, ori are overclocking mic, ori coolerul nu mai raceste cum trebuie
Deci nu este de la resurse pentru ca este un Sony vaio 4 gb rami 250 cpu. si imi faci asta dupa ce am reinstalat prima data windowsul pe el. oare sa fie de la windows?
Deci nu e de la resurse pentru ca e un Sony vaio 4 GB RAM, 250 CPU. si mi se stinge de cand am reinstalat prima data windowsul pe el. sa fie de la windows?
Incearca sa nu-l mai lasi sa se incinga asa de tare.Cred ca are probleme cu firele du-l si tu la un service profesional pentru calculatoare si intreaba si tu ce problema are si zi doamne fereste sa nu fie vreo problema nereparabila. funda?