| ku990 a întrebat:

..
am si eu o problemasad
dar e numai vina mea,
de curand m-a enervat nevasta si eu stiam ca-i place foarte mult sa se uite la televizor[ am digi] iar eu de nervi am scos cardu din receiver si l-am indoit. nu rupt sau altceva ...si... am cam invartit si 2-4 cm antena parabolica sad
intrebarea mea ar fi, daca as chema pe cei de la firma respectiva s-ar putea rezolva? adica ar trebui sa platesc ceva din nou? DACA FACETI MISTO VA ROG EU DIN SUFLET SA VA ABTINETI sad VREAU UN RASPUNS SERIOS NU UNUL LA MISTO

3 răspunsuri:
| aeroclub a răspuns:

Pai este o problema fiindca antena parabolica nu are o toleranta anumea ea este reglata la milimetru daca ati dereglato ea nu mai receptioneaza semnalele ar fi numai bine daca i-ati chema pe cei de la digi fiindca din cate stiu eu nu costa nimic in pluswinking

| ku990 explică (pentru aeroclub):

Am echipamentu luat de RTelecom cu chire adica... oricum am facut urat am tras de toate cablurie si ale da nu s-a spart nimicbig grin mie teama sa nu ma taxeze pentru 'deranjametul' echipamentului in halu ala

| ku990 explică:

Deci pe mine ma intereseaza decat faptul sa nu platesc! ca nu prea dispun de mai mult decat factura normal 60lei... adica sa numi vina 100-300leisad