| niculaeionut a întrebat:

Salut TPU,am si eu o problema la calculator,eu am doua placi de sunet in pc,cea incorporata si mai am una,ce pot face sa imi mearga si cealalta?,ca instalata este dar nu imi merge daca bag mufa de la sistem nu se aude nimic, ce pot face?
Dau funda!
Multumesc.

1 răspuns:
| HolyDesire a răspuns:

Există câteva lucruri pe care le poți încerca pentru a rezolva această problemă:

Verifică dacă placa de sunet externă este conectată corect și dacă este alimentată. Asigură-te că mufa este înșurubată bine și că este conectată la intrarea corectă.

Verifică dacă placa de sunet externă este setată ca și dispozitivul principal pentru redare audio. Acest lucru poate fi făcut din panoul de control de sunet al sistemului sau din setările aplicațiilor care utilizează sunetul.

Verifică dacă driverele pentru placa de sunet externă sunt instalate corect. Dacă driverele sunt corupte sau nu sunt instalate corect, placa de sunet externă nu va funcționa. Descarca si instaleaza driverele cele mai recente de pe site-ul producatorului.

Verifica daca placa de sunet incorporata este dezactivată din bios sau din gestionarul de dispozitive, astfel incat sa nu se creeze conflicte intre cele doua placi de sunet.

Dacă niciuna dintre aceste soluții nu funcționează, ar putea fi necesar să verifici cu producătorul sau să mergi la un service tehnic pentru a diagnostica problema mai în profunzime.

https://www.redbubble.com/......2143.UGYPM