| alexanderT a întrebat:

Am si eu o problema. Rulez pe un windows Xp mai vechi si de la un timp imi apar tot felul de erori gen cand il deschid imi apar multe chenare negre... Iar antivirisul de asemenea a luat-o razna imi zice ca toate fisierele sunt virusate...Plus ca am incercat sa deschid netu si alte programe imi da eroarea "filename" is invalid for win32. Si asta cand am incercat sa downloadez alt antivirius. Daca puteti sa-mi spuneti si mie ce sa fac pentru ca m-am saturat. DAU FUNDA CU CEA MAI MARE PLACERE, si sper ca ma poate ajuta cineva sau stie ce problema are..Multumesc!

3 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Cel mai sanatos in cazul tau e formatarea calculatorului. xp a fost un sistem bun insa odata pe an era indicat sa formatezi deoarece devine instabil si incepe cu erorile. mai ai si varianta sa repari folosind acelasi cd de xp. insa eu nu as sta pe ganduri. formateaza si ai calculator functional. de asemenea deschide-l si sufla cu aer comprimat toata partea interioara in caz ca are mult praf. Bafta. in timpul formatatului tine pc conectat la net, ca sa nu ai probleme de conexiune dupa.

| alexanderT explică (pentru gelu1970):

Da pai oricum o sa-l reinstalez, dar asa ca solutie momentanta pentru chestia cu invalid for win 32 nu stii?

| gelu1970 a răspuns (pentru alexanderT):

Ba da. cauta Smart PC Fixer. il rulezi si iti rezolva problema. insa e un program ce nu e free. dar trebuie sa il gasesti pe vreun site.