| razvy1610 a întrebat:

Am un abonamnet pachet intreg la RDS internet, televiune si telefon stiti cumva daca la abonamnet pot primi si un router wireless? Sau ce trebuie sa fac sa primesc.

Răspuns Câştigător
| cine1cine a răspuns:

Frate răzy, am fost la rds și eu, și știu cum este perfect. Cred că e cel mai nașpa loc de unde iți poți lua net. Și știi de ce? Păi hai să-ți explic, dacă dorești să fii atent! În primul rănd, rds-ul nu-ți oferă router, e ca și cum eu iți dau o mașină dar nu-ți dau și roțile de la mașină! Apoi vei constata că plătești la netul rds cam 40 de ron pe lună. Plus tv plus telefon, te ajunge la enorm de mulți bănuți. Apoi, altă chestier care nu-mi place la rds este faptul că iți trimit facturi de două ori pe lună uneori chiar și de trei ori pe lună iti trimit facturi aiurea, chiar daca plătești chiar dacă nu le plătești. Se pare ca e cineva rău voit si rau intentionat care trimite mai multe facturi la rds la client acasa tocmai pentru a puta cadea in plasa si sa mai plateasca acelasi net inca de vreo trei ori daca se poate. Eu am internet de la romtelecom, dau 25 de ron pe luna, si am net non stop și stii de ce? Fiindca romtelecom e singura firma care are cablurile bagate in pamint asa ca poate sa ninga afara sa fie vijelie, cablurile de net sunt in pamint si nu pot fii distruse, la rds daca bate vantul si rupe un copac cade pe cabluri, adio net, plus ca la rds sunt niste jegmanitori ordinari.Eu dau la romtelecom 25 de ron pe luna si imi merge netul ca uns plus ca am si router gratis de la ei, am si wireless la router si pot connecta sute de telefonane mobile laptopuri plus multe altele. Rds-ul pentru mine este egal cea mai naspa firma, cu cel mai naspa personal! Bafta, si nu interpreta gresit parerea mea. E doar o pararere! Baftă

| razvy1610 explică (pentru cine1cine):

Ai perfecta dreptate sun de acord cu tine cred ca o sa ma mut si eu mersi de raspuns

| cine1cine a răspuns (pentru razvy1610):

Sunt oferte la greu in perioada asta la romtelecom. Dacă Iți alegi o ofertă pentru internet, vezi că pentru 3 ron in plus o să-ți activeze un site unde vei putea să urmărești filme graits. Dacă iti zice ceva de oferta asta, sa o refuzi, fiindcă nu are nici un beneficiu pentru noi ăștia care descărcam filme de pe site-urile alea știi tu care! Ideea este să alegi doar internetul simplu. Și in 2 zile iți vine acasă cu routerul și iți bagi netul, ți-l activează și gata poți sta pe net căt dorești! Apoi dacă nu o să-ți convină să zicem prin absurd nu vei fi tu mulțumit de serviciile lor, cea ce nu prea cred că se va intămpla, dar să zicem prin absurd, tu ai posibilitatea să-ți reziliezi contractual cu aceștia cănd dorești tu.

3 răspunsuri:
| johnyxus a răspuns:

Daca router-ul e inclus in oferta desigur, daca nu il achizitionezi.