| AndreiXD07 a întrebat:

Salut TPU!
Am un controller Genesis PV 58 si as vreau sa stiu cum imi pot da seama ca trebuie incarcat. Astazi ma jucam pe ps si incepea sa se deconecteze singur si sa se reconecteze si m-am gandit ca trebuie incarcat doar ca nici cand incarca n-am stiut exact cand sa il scot de la incarcat. L-am lasat cam doua ore la incarcat si i s au stins luminitele alea rosi care se opreau si se pirneau iar la o secunda sau doua oare mai trebuie sa il las sau nu? Nu stiu cand a fost incarcat ultima oara ca l-am cumparat de la un prieten. Este normal ca controller ul sa se deconecteze singur si sa sa conecteze la loc de mai multe ori in timp ce ma joc daca are putina baterie? N-am mai avut consola pana acum si chiar nu stiu.

Răspuns Câştigător
| Tudy000 a răspuns:

Da, este normal sa se tot deconecteze cand e pe final bateria, desi PS-ul ar trebui si el sa te anunte cu o notificare ca e descarcat dar posibil numai pe controlerele ei originale sa faca asta, in schimb incarcatul in 2 ore si cu luminitele stinse e foarte bine, cand nu mai vezi luminite aprinse atunci a terminat incarcarea, te-as sfatui sa cauti si pe net un manual pentru el si sa vezi acolo exact cat trebuie tinut la incarcat si de ce trebuie tinut cont plus cum se comporta el aproape de descarcare.

0 răspunsuri: