| UrsaruAbelClaudiu a întrebat:

Salut TPU, am un Samsung a 50 am fost saptamana trecuta si i-am schimbat ecranul toate bune dupa intr-o seara pun la incarcat apoi dimineata cand ma trezesc nu se mai afisa ecranul dar cand dau butonul power si volum sus merge bixy acel assisant si totusi apare doar bixy stie cineva care e problema? dau funda

1 răspuns:
| gaby140 a răspuns:

Apasa pe butonul de power si volume down simultan pana apare logo-ul Samsung (il restartezi automat). Daca nu functioneaza incearca acelasi proces, dar cu telefonul la incarcat (trebuie sa fie cu cablul in el si sa il lasi inainte in priza minim 5 minute).
Daca nici asa nu funtioneaza incearca sa lovesti cu degetul pe toata suprafata ecranului (stai linistit ca nu il spargi), cu destula forta incat sa produci vibratii. E posibil sa se fi miscat un conector si asa poate il pui la loc fara sa mai desfaci telefonul. apoi repeti resetarile de mai sus.
Ultima strategie pe care o poti incerca este sa pui telefonul in congeator pentru jumatate de ora. Nu este o gluma! Am reusit sa readuc la viata un LG care avea aceeasi problema cu aceasta tactica. Dupa ce sta la rece faci din nou o resetare si ar trebui sa fie ok. Succes!