Pai unitatea nu este asa mare, stai linistit ca are loc, eventual nu gasesti un ghiozdanel destul de spatios? marimile bagajului pe care le ai pe bilet pot fi depasite cu un minim de 2 cm, compartimintele in care sunt bagate bagajele de mana sunt mai incapatoare, deci bagajul nu sta fix, fix
Nu există. Dar ai putea să-i desfaci roțile, dacă e troller, și le pui înăuntru. La coborâre, le atașezi cu bride din alea de plastic autoblocante (n-ai voie să iei șurubelnițe la bord!).
Sau caută o altă valiză / geantă. Folosește un sac de păstrare a hainelor care se videază cu aspiratorul, ca să poți face economie de spațiu maximă!
2 cm, nu ar fi vreo problema, eu am zburat cu wizz air dar nu mi.a masurat nimeni bagajul de mana, daca nu incape in compartimentul de sus sigur va avea loc jos, sub scaunul din fata
Este vorba despre o unitate de PC si de aceea am ales blueair pentru ca are mai.mult spatiua bagajul de mana. la cala nu il pun ca il arunca si etc si tot caut de dimineata o geanta si nu gasesc si disper
Pai unitatea nu este asa mare, stai linistit ca are loc, eventual nu gasesti un ghiozdanel destul de spatios? marimile bagajului pe care le ai pe bilet pot fi depasite cu un minim de 2 cm, compartimintele in care sunt bagate bagajele de mana sunt mai incapatoare, deci bagajul nu sta fix, fix