| Norbert97 a întrebat:

Anul trecut am terminat liceul desi am ales sa nu merg la facultate ca am ceva probleme prin familie, infine. Ideea e ca as dori sa invat IT dar la scoala eu am facut cu totul altceva nu am invatat in legatura cu IT-ul absolut nimic. Credeti ca as putea sa invat pe internet si peste 1 an sa muncesc in domeniu? Fiindca chiar mi-as dori sa fac asa ceva dar nu stiu cum sa incep? Ce imi recomandati ca si incepator aproape de la 0? Tare dator as ramane daca m-ar ajuta cineva. Va multumesc frumos!

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti as recomanda niste manuale de liceu ca sa prinzi baza. Peste un an ai putea lucra daca te tii serios de treaba... macar cateva ore de studiu pe zi

| Norbert97 explică (pentru suntserios):

Stii cumva ce fel de manuale? Trebuie sa invat matetica sau? Sper ca nu laughing) Ma gandesc ca te referi la manuale de informatica, nu?

| minrest a răspuns:

Omule, daca nu ai inclinatie pentru matematica nu vei avea nici pentru IT, e vorba de un anumit tip de gandire. Tu incearca, si o sa vezi. Dar sunt atatea alte domenii. Fa o facultate din domeniul uman.

| Norbert97 explică (pentru minrest):

Nu as vrea sa fiu cel mai profesionist in domeniul acesta. Sunt locuri unde nu se plateste ca la un profesionist gen sa lucrezi la JAVA si alte chestii. Faci un curs asa am auzit si dupa 1 an primesti o diploma cu care poti sa lucrezi. Asa am inteles.

| minrest a răspuns (pentru Norbert97):

Am vrut sa te pun in garda, nu sa te descurajez. Iti urez succes.

| Clorox a răspuns:

Sa stii ca este foarte greu in domeniul IT, daca te tii de treaba nu o sa ai probleme.

| BB4Eva a răspuns:

Pe langa raspunsul lui "suntserios", de care trebuie neaparat sa tii cont... dupa ce inveti cat de cat din acele manuale, te poti inscrie la Link Academy...mai multe detalii ai la ei pe site.