| Popan_Danut_1984 a întrebat:

As dori sa joc GTA IV pe PC-ul meu insa nu ma incadrez in cerintele de sitem... sad L-am descarcat si avea un lag foarte mare (mergea foarte-foarte sacadat). Am un • Procesor AMD Sempron(tm) Processor 3600+ (si din greseala am rupt un pin dar functioneaza perfect), 2.01 GHz, • RAM 1GB.Asa i-mi arata pe XP SP3 insa pe Windows 7 imi arata 2GB, dar pe Everest Home Edition i-mi arata tot unu 1024 MB (memoria sistemului... astia cred ca-s ramii nu?); • Placa Video NVIDIA GeForce 7300 SE de 512 MB (asa arata Everestu'); • Sunet - Realtek HD Audio output.
Eu cred ca-mi face lag de la Rami si ca nu ar trebui sa cumpar altceva decat vreo 4 sau 6 GB Rami pe langa astia 2 sau 1 cati sunt... Insa nu stiu daca nu afecteaza cumva celelalte componente si daca pot sa-i montez. Am nevoie de o parere si daca mai este nevoie de ceva sa imi spuneti voi! eu cred ca trebuie si o placa video noua. (nu i-mi spuneti sa-mi cumpar unul nou deoarece nu am atatia bani sa i-mi i-au unul nou acum) Si daca cu inca 4 sau 6 GB Ram i-mi va merge GTA IV.
Multumesc!
Dau

2 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Procesorul slab, memorie putina, placa video praf (64 biti cu procesor la 400MHz), cred ca glumesti!

| Catalinintrebare a răspuns:

Esti praf iti trebuie computer mai bun