| eXcisioN a întrebat:

Astazi mi-a murit un motan [Dumnezeu sa-l ierte], a dat un dobitoc cu masina peste el. Puteti sa-mi dati niste sfaturi ce as putea face sa nu ma mai gandesc la asta? Am incercat sa fac altceva care sa-mi atraga atentia, dar mereu imi amintesc si intruna imi vine sa plang cand imi amintesc! sad Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Verdealbastrui a răspuns:

Te inteleg si eu aveam o pisica care a trebuit lungata de la casa pentru ca manca puii.Eu am dresat-o statea mult in preajma mea ma jucam cu ea (deci aveam amintiri foarte frumoase). Cind am aflat vestea ca ea a fost alungata am plans dar cu timpul mi-a trecut. Stiu cum te simti incearca sa treci peste sau ia-ti un alt animal de exemplu caine, de cind s-a intamplat asta cu pisica mea eu mi-am dorit caine, sunt loiali ca si pisicile.

2 răspunsuri:
| Dii23 a răspuns:

Iti poti lua unul la fel happy

| dragosstaur a răspuns:

Pai ai putea sa stai de vorba cu familia despre asta si tiai putea limpezii mintea, sa vorbesti cu colegii, sa mai stai cu prietenii, sa te distrezi si incetul cu incetul o sa uiti ceva dar in inima ta tot o sa ramana o farama cu momentele tale si motanelul tau. Imi pare rau ce s-a intamplat.
Sper ca te-am ajutat.