Am 25 de ani.
Sunt plecat 6 luni in fiecare an.
Trag tare sa imi i au casa, masina si totusi sa gasesc si femeia care sa fie de casa.
Trec pe la prieteni ocazional, fac master si pot spune clar ca nu am timp.
Simti ca nu o sa reusesti? Trage mai tare...
Nu o sa reusesti? Ai dat tor ce ai putut si asta conteaza cel mai mult. Lumea este si asa destul de imbibata in lumea lor minuscula si nu o sa le pese de tine sau ce faci.
Deci este important ca tu sa fii multumit cu ce faci sau ce realizezi si cat realizezi astfel incat sa nu iti para ca a trecut totusi viata pe langa tine.
Nu stiu daca o sa treci vreodata dar pana la urma nu ai ce face decat sa faci pentru tine.
Sant posturi de munca care nu necesita cariera si tot realizezi ceva in viata evident printre straini nu la noi in tara, primul lucru e sa ai o locuinta, fie o cocioaba garsoniera dotata si facuta faina apoi o masina care e optionala. Trenul si autobuzele in oras merg destul de bine si nu e scump, mai rau e la masina fara un salariu de 1000€ pe luna nu merita sa ai masina in RO, apoi cu relatiile poti sa ramai dezamagit dar femeile vor sa isi bata joc de noi, ne cred inutili si vor sa scoata avantaj din asta. Fiind independent le arati ca esti in stare sa o duci bine in viata fara sa depinzi de ele ceea ce le provoaca frica de refuz asupra lor ca nu le dai atentie, nu tanjesti dupa ele.
Ia actiune frate. Interactioneaza cu tot felul de oameni cand ai posibilitatea sa faci asta, iar cei pe care ii consideri utili pastreaza-i, cei toxici da-i la o parte. Daca ai 20 de ani inseamna ca ai terminat liceul, ia-ti bacul in caZ ca nu l-ai luat sau daca l-ai luat du-te la facultate, daca nu vrei la facultate angajeaza-te si acolo intri intr-o comunitate mai buna sau mai proasta. Daca e prea proasta, schimbi locu de munca pana dai de un colectiv misto. Sa stii ca eu intotdeauna cand am fost in depresie s-a intamplat atunci cand chiar nu faceam nimic si asteptam sa se schimbe lucrurile de la sine sau sa imi pice din cer sau eram inconjurat de oameni toxici care nu erau de teapa mea sa zic asa dar la momentul respectiv nu imi dadeam seama. In schimb, cand faceam ceva care sa ma tina ocupat si aveam oameni in jurul meu cat de cat de calitate, acum nimeni nu e perfect, ma simteam foarte bine, aveam o stima de sine crescuta si nu exista notiunea de depresie sau anxietate pentru mine. Doar startul in orice chestie e greu, daca ai reusit sa il faci si sa treci la etapa urmatoare restul o sa fie mult mai usoare. Succes.
Bacul l-am luat, de socializat socializez, la locul de munca ai dreptate, lucrez cu niste oameni toxici. Dar așa am găsit peste tot unde am fost. Când e vorba sa fac ceva cu totul diferit, atunci e problema. Mulțumesc pentru sfaturi!