Prietene system32 este un folder din sistemul de operare windows (locatia lui este C:\Windows\system32 mai exact), este locatia "preferata" a virusilor. fa o scanare completa cu avira si vezi despre ce virus/fisier este vorba ca sa-ti pot da mai multe informatii.
Dacă ai virus, ia-ți un antivirus mai bun ca să ți-l elimine. Eu recomand Kaspersky sau BitDefender, iar dacă vrei un antivirus gratis și bun recomand Microsoft Security Essentials.
Ok, dar acel anti virus elimina automat virusul din system32? Sau trebuie eu sa-l sterg?
Si Bogdan1994R nu cred ca ar trebui sa sterg avira deoarece cei de la Mitech mi l-ai instalat(mitech sunt cei de la o frima de reparatii calculatoare laptopuri, nu servis!)
Da ma, iti dai tu seama, aia nu aveau anti-virus cu licenta sau mai bun, greu. rau. baga-ti ma tu avast 2013 sau avg, sau bitdefender trial cum au spus si baietii, si nu mai fi incapatanat. si bine inteles, ti-am zis scaneaza-l daca tot asa face reinstaleaza wind si baga iar avast sa nu uiti sa formatezi partitiile.
Ok, chiar acum mi se descarca avast, dar cum reinstalez win si sa formatez partitiile?
Pune-ți Microsoft Security Essentials. Avira, AVG și alte tipuri de aceste antivirusuri nu sunt foarte bune.
Microsoft Security Essentials e pe locul 4 în lume, e de la Microsoft, e gratuit și nu expiră.
Dacă vrei ia-ți acum pentru 30 de zile Kaspersky sau BitDefender, apoi instalează-ți Microsoft Security Essentials.
Iată linkul :
http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/security-essentials-download