Taci si inghiti,dai sfaturi,la jigniri raspunzi frumos ca un om educat,matur si intelept, esti senior ce naiba, si te supui regulilor site-ului, nu poti sa scrii de exemplu; dans po-p,, a-r.fiindca iti dai seama de ce.ori Mani-p.a-re. Vaaaiii e tabu, e ..rusinos,poti scrie insa altele, da la alte rubrici.la trivia amuzante de pilda trebuie sa vorbesti, frumooos nu trivial, da sa fie amuzant.de pilda poti spune ca; unul avea un penis de neam prost.Nu poti spune insa ca penis insamna pa.a da mai mica decat a noastra.Si iti poti scrie in frunte; utilizator senior, piatra de temelie a site-ului si calul de batasie al copiilor adolescentilor si rebelilor.Succes,si sa ajungi; venerabil.
Vai, dar ce performanta. Sa iti oferim o medalie? Aste se ofera in functie de activitatea ta pe site. Si eu sunt membru senior, dar am cont pe site din 2013. Raspund si eu cand pot. Ca senior nu ai niciun avantaj. Probabil sa postezi intrebari fara sa astepti validarea unui admin. Dar nu par mai interesant ca sunt eu senior pe TPU. Sunt un simplu utilizator, nu presedinte.