| Alex72828288383 a întrebat:

Salut TPU. Banii câștigați din pariuri in ce trebuie investiți dacă în Biblie scrie că e un pacat că joci și că e o muncă necinstită? De exemplu dacă iei o mașină faci accidente sau un apartament nu e bine să îl iei din pariuri sau nu e așa? Mulțumesc!

11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

La ce verset scrie că e păcat și ce animale trebuie să sacrifici (conform Bibliei) pentru a ți se ierta acest păcat?

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Dacă preotul sau pastorul nu-ți poate răspunde precis care sunt versetele respective, înseamnă că nu e păcat.

| Alex7282828789 a răspuns (pentru doctorandus):

Bună seara, este vreun verset din Biblie care să spună dacă este păcat sau nu?

| doctorandus a răspuns (pentru Alex7282828789):

Conform Google pentru cuvintele gambling Bible verse:

What does the Bible say about gambling and playing the lottery?

The short answer is: yes; Christians have the freedom to play the lottery and gamble.

| Wr3nch a răspuns:

In biblie mai scrie sa nu porti haine din 2 tipuri de materiale diferite sau sa nu iti razi barba daca esti barbat. Miliarde o fac si nu au nimic. Deci o sa fi ok. Eventual poti dona o parte daca vrei sa ajuti.

| Catrice a răspuns:

Îi donezi la biserici sau mi-i dai mie ca știu eu niște persoane care au nevoiehee hee

| Lukasssz a răspuns:

Dumnezeu nu exista -_-

| StrongHeart a răspuns:

Salut.
Uite aici un raspuns care sigur o sa iti fie de folos. Numai bine!
https://doxologia.ro/......ocurile-de

| dinaprilie a răspuns:

Ia mergi tu la orice biserica vrei si cere adapost si mancare pentru 2-3 zile si vezi ce raspuns primesti. Si mai cantareste ulterior ce vrei sa faci.

| Alex72828288383 explică (pentru dinaprilie):

Ce răspuns o să primesc?

| dinaprilie a răspuns (pentru Alex72828288383):

Ca esti naiv.