O bagi in telefon doar ca sa o incarci, e cartele normala dar are doar optinui pentru internet (stick) nu poti sa o incarci cu minute de exemplu, si dupa ce ai incarcat-o o bagi in stick si de acolo ti-am spus!
Se incarca ca si o cartelá normalá, o bagi in tel si o incarci, alegi optiune de internet care o doresti : 2 saptamani. 5 euro, 1 luna: 10 euro, o bagi inapoi in stick. Cand introduci stik-ul in comp, se intaleaza automat, trebuie sa dai doar accept si next...Cat despre consum, expira intr-o luna si trebuie sa reincarci.
P S: Eu am avut stick de la cosmote sa il am cand merg la tara la ai mei, dar acolo nu imi mergea aproape deloc, decat mess-ul! Este semnalul f slab si daca stai la tara nu iti recomand internet prin stick!
O bag in Telefon? Sau e cartela normala de la Vodafone si o tin doar pentru internet?
Aaa. Multumesc
O bagi in telefon doar ca sa o incarci, e cartele normala dar are doar optinui pentru internet (stick) nu poti sa o incarci cu minute de exemplu, si dupa ce ai incarcat-o o bagi in stick si de acolo ti-am spus!