Salut, ma bucur ca ai deschis subiectul....cu toate ca o sa ma abtin sa-i trag cateva injuraturi de mama, soacra, bunica, catel, hamster, iepuri de asfalt, nepoti, surori...*** (scuze de tourete )
Cei de la okazii.ro au tendinta de a trisa in ceea ce priveste comisioanele.Ca vanzator n-o sa ai prea mult de castigat.
Am avut un magazin cu produse reconditionate, resigilate, bla bla bla.
Ziua 1 pe okazii:
Intra un idiot si incepe sa cumpere doua sau trei produse.Ok, pana aici totul bine, dar cand incerc sa il apelez, nu raspunde la telefon.Intr-un tarziu raspunde la mail cu o atitudine retardica in care se facea ca ploua.
Ziua 2 pe okazii.ro:
Imi vine instiintarea de plata pentru produsele "vandute" chipurile, dar eu nu reusisem sa ma inteleg cu acel cumparator!
Ziua 3:
Pun mana si trimit formular de retragere al comisionului.
Ziua 4...gereieri
Ziua 5...alte ganganii
6
7
Am platit evident comisioanele prin sms(minim 10E ) deci pana aici am fost in pierdere.
Mai tarziu mi-a venit in minte sa-l verific pe userul respectiv.Surpriza, nu eram singurul pacalit de acest "individ" si imediat ne-am pus sa-l raportam, eu si cativa pagubiti.
N-am avut niciun rezultat, cei de la okazii si-au luat banii, iar acel user umbla liber prin spatiul virtual licitand aiurea.
Am inteles de la cineva ca era un "asociat"...
Asta se intampla acum un an sau doi...important e sa vinzi in alta parte. Daca vrei sa vinzi, mai e un forum de vanzari, dar e axat in jurul Bucurestiului, daca vrei il trimit in privat.
Nuamchefazi întreabă:
Dannnny întreabă: