Omul singur isi va pune capat zilelor lui, orice om inteligent isi da seama ca specia umana se va distruge singura, urmatorul razboi va distruge specia umana ceea ce va urma va fi doar amintiri atat, esescul naturi este umanitatea, din pacate nu meritam planta asta minunata, fara specia noastra totul ar fi mult mai frumos cu noi totul este o apocalipsa
Am vazut un documentar cand eram mic ca cuvantul zombie vine de la niste sclavi drogati din africa. Sunt niste droguri care te face sa asculti la comenzi.
Sincer, de exemplu pentru mine, nu prea pot intelege explicatia asta.
și eu cred la fel, că oamenii vor fi afectați de o boală care să le afecteze creierul sau să le oprească/deterioreze simțurile și să nu se mai comporte normal (să devină agresivi, canibali, sălbatici etc.)
Și îmi e frică de momentul când o să se întâmple asta. Nu sunt înfricoșată de "teorii ale conspirației" referitoare la arme biologice sau atacuri inamice, ci pur și simplu cred că o să se elibereze un virus din eroare umană (gen exploziile din centralele energetice) și nu o să fim pregătiți în niciun fel.
Ideea ar fi faina sa aibă constiinta . Ar fi fain
Filmele astea… unele sunt foarte bine realizate, dar au alt impact, deci rezulta ca nu stiti ce inseamna sa vizionati corect un film.
Tu chiar crezi tampeniile astea? Mutatii exista si acum, oameni cu doua capete, caini cu 6 picioare… Faza asta cu zombii vine de la vampiri(prin "mancarea" creierului, si asa evolueaza specia). Si exista oameni zombii, cei drogati sunt zombii. Numai are rost sa dezvolt raspunsul, ca oricum unii tot nu o sa inteleaga, si scriu degeaba…
Cred deoarece sa fiu sincer. Orice e posibil in era noastră... Aproape orice ma rog.
"Totul e posibil". Serios? Daca era posibil totul noi eram super evoluati si cu toate cunostiintele despre celalalte fiinte din galaxie/galaxii. Niciodata nu o sa se intample o asemenea tampenie, lasa filmelele… Scriu ce am scris mai sus, UNII NU STIU SA VADA UN FILM CUM TREBUIE!
Parerea mea este ca niciodata nu se va intampla asa ceva. Adevarul este ca nu stim ce o sa fie peste 1000 de ani. Poate intr-o zi se va intampla asta dar in zilele noastre nu cred.
Daca ne luam dupa Religie, Dumnezeu a creat aceasta lume si nu cred ca ar distruge-o.
Daca ne luam dupa fel de fel de teorii s-ar putea ca in milioane de ani, sa se intample ceva cu Soarele si sa nu ne mai dea caldura...nu stiu prea multe despre asta dar daca esti interesat poti cauta o carte in care s-a dezvoltat un subiect despre Apocalipsa sau poti cauta articole pe internet.
Dar in Apocalipsa Zombie sincera sa fiu, nu cred. Sper ca te-am ajutat putin
modestul întreabă: