| misuh2710 a întrebat:

Ce parere aveti: sa merg pe mate-info chiar daca nu prea sunt bun deloc la matematica? Sunt clasa a8a si ma astept sa iau in examen 6-7. la romana am avut in simulare 9.15 si la mate 5.50; dar nu situ; parca nu as merge pe filologie, stiinte sociale astea. adica, stiu ca nu prea sunt bune si nu prea ai ce sa alegi in viata de la ele. imi place mult sa lucrez pe calculator, de aceea as putea urma o facultate de automatica dupa mate-info... chiar nu stiu. ma gandeam sa va intreb pe voi, ce ziceti?

3 răspunsuri:
| dudutu009 a răspuns:

Salut misuh. uite parerea mea. daca nu iti merge bine cu matematica nu ai ce cauta la acest profil este foarte greu. multi aleg sa se mute in semestru 2 deoarece raman corigenti. daca zici ca te descurci asa de bine la romana du-te la stiinte sociale. filologie. iar daca vrei sa optezi pentru o facultate de informatica nu fii dezamagit ce faci in liceu la mate info o sa-ti fie de folos doar foarte putin in timpul facultatii deoarece acolo o iei de la 10... bafta funda?

| A7n7d7r7a a răspuns:

Buna! happy Eu am o alta idee! Ce zici daca ai merge la un profil gen Stiinte ale Naturii? Acolo matematica e ceva mai usoara decat la mate-info, dar faci si ore de informatica, iar daca te straduiesti putin ai putea apoi sa te axezi si pe info dar cu ceva mai multa munca... Ei bine, asta e doar o idee la care ai putea sa te gandesti. Orice ai alege iti urez noroc mult si sa treci examenele cu brio! happy

| Pardelian a răspuns:

Proverb zice fa ce-ti place si nu va mai trebui sa muncesti nici o zi din viata ta