Eu sunt din alta localitate asa ca mi-au trimis comanda prin o firma de curierat rapid si a ajuns deci in 2 zile.Coletul nu era deteriorat, era bine intretinut si mi-au placut astfel serviciile lor. Sper ca te-am ajutat!
Eu am comandat o data de la ei si au fost foarte promti. Sper ca te-am ajutat!
Poti detalia?
Eu sunt din alta localitate asa ca mi-au trimis comanda prin o firma de curierat rapid si a ajuns deci in 2 zile.Coletul nu era deteriorat, era bine intretinut si mi-au placut astfel serviciile lor. Sper ca te-am ajutat!
Am luat eu in ianuarie 2013 niste ghete "LACOSTE", teapa mare, produsele erau turcesti sau chinezesti calitate extrem de proasta. Banii s-au returnat in 4 saptamani, taxele au fost suportate de mine deci am pierdut in jur de 50 de lei. Nu recomand!
Mi-e greu sa cred ca produsele sunt originale.nu poti sa gasesti pantofi D&G originali la 250 ron nici daca sunt din anul 1993. poate daca ai noroc gasesti la 250 euro.asa ca cine zice ca produsele sunt originale ori nu se pricepe ori minte
Site-ul asta e o bomba. Tipu din spatele lui e un tepar. Stati departe. Plus ca dpdv calitativ sunt undeva sub imitatiile turcesti. Nu accepta ramburs inapoi, si cei de la Urgent curier au spus ca au MII de colete de trimis catre el cu ramburs si nu sunt acceptate.
Aceasta firma www.SsshoessS.ro trage numai tepe am cumparat o pereche de adidasi lacoste numai lacoste nu erau se decoloreaza pielea de pe ei, s-a luat inscriptionarile lacoste de pe limba numai la inchiderea siretului, niste porcarii cred ca sunt facuti pe vas sa nu cumparati niciodata de la aceasta firma E TEAPAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Sa stii ca tot ceva in genul asta am patit si eu cu o pereche tot de la, lacoste. I-am cumparat (am dat 170Lei) iar dupa 3-4 zile au inceput sa se desprinda materialul de pe ei si sa se descoase. De acum nu-mi mai trebuie sa comand de la ei...
rebeca123456789101112 întreabă:
cristioprea8890 întreabă: