Biletele de avion sunt o loterie în sine.
Poți găsi cu o zi înainte foarte ieftine dar mergi la risc ca poate nu mai găsești deloc sau foarte scumpe.
În general ar trebui sa le cauți cu 1 luna înainte și în general în modul incognito pentru ca eposibil din cauza cookie urilor browserului sa îți dea preturi diferite.
Zborurile în zilele de marți sau 13 ale lunii sunt mai ieftine.
Trebuie sa il cumperi cu mult timp inainte. Eu am cumparat in septembrie pentru octombrie cu 26 de lire, din Luton Anglia pentru Otopeni. Iar cu o zi inaintea zborului erau 180 de lire.
Intri zilnic pe s@iturile companiilor aeriene care te interesează sau și mai bine te înscrii la newsletter și afli când au promoții.
Intra de pe mod incognito pentru ca accesand de multe ori site-uri respectiv, pretul e posibil sa creasca.
Nu se fac reduceri daca il iei in ajunul plecarii. Trebuie sa iei mai din timp din cate stiu eu, cu cateva luni inainte, pentru ca atunci sunt mai ieftine si dupa cresc preturile, cel putin asa stiam eu. Dar mna acum depinde si unde vrei sa mergi ca daca vrei sa te duci in Hawaii, nu ai sa gasesti tu mai ieftin decat scump.
stefanst2312 întreabă: