Da, sunt bune rau..si sigure. Tu joci ceva maine?
Nu mai joc la pariuri, imi place doar sa urmaresc :d.
Ok, noroc si sanatate!
Parca, de ce?
Multa sanatate si tie! Salutare!
Ba copile, cand te vede aia de la casa de pariuri, nici nu te mai intreaba cati ani ai, direct te da afara.
Ce copil ma? Am injurat cumva? Am 20 de ani, stai linistit si pun de mult timp la pariuri...te-a pus cineva sa raspunzi tu? Suntem in Romania, am uitat.
Acuma cateva minute aveai o poza cu 2 copii, in fine la ce intrebare ai pus, sigur nu ai 20, Bafta.
Ok, bft!
Koln-Bayern M. 2
Eintracht F.·Hannover- GG
Wolfsburg·Darmstadt-1
Gijon·Atl.Madrid -2
Feyenoord·De Graafschap-1
Sporting L.·Arouca-1
Setubal·Porto-2
Stiu ca sunt mai multe meciuri dar faci ce vrei, ai cota 10 facuta din meciurile astea care sunt majoritatea sigure, la GG-ul ala l--am luat asa fiindca ambele sunt la retrogradare si vor juca ofensiv fiindca joaca cu o contracandidata deci pe asta merg eu cand zic GG( acum tu faci ce vrei ca sunt banii tai)
Daca nu vrei sa pui ala mai cauta 3-4 meciuri cu cota 1, 20-1, 30 si punele in loc. Bafta!
Sunt bune meciurile, mersi frumos. Da, se dau multe goluri in Germania, si gg mai mereu, ce zici de Steaua-2, Atl. Madrid-2, Tottenham 1/1 3+, si mai era un meci.
ATM ti l-am pus si eu, pe liga 1 nu bag iar la Spurs daca chiar vrei sa il pui ca sa iti maresti cota eu zic sa pui PsF1, fiindca in Anglia sunt destul de imprevizibile echipele din subsolul clasamentului(de aceea e si asa atractiv PL) PsF1=conducee Spurs la pauza sau final.
Da, dar ai vazut si aseara Spurs ca nu prea a vrut mai deloc victorie sau ceva aseara. Cred la campionat.dar e duminica meciul, le pun pe acelea boss. Cota frumusica, cota de 8, 20.
Spurs nu mai aveau sanse la calificare si in plus ei mizeaza tot pe camionat fiindca in sezonul viitor le va fi destul de greu sa prinda UCL mai ales ca vine Mourinho la United, Guardiola la City, Conte la Chelsea, Kloop se acomodeaza in Premier League, o sa fie bataie mare pe locurile 1-4 si nu o vad pe Spurs intrand acolo, mai ales ca poate isi vor vinde si 1-2 jucatori.