Pai daca stii unde lucreaza si ce e, de ce nu te duci pur si simplu sa vorbesti tu cu el? De ce nu dai mesaj firmei respective sa intrebi de el in legatura cu problema ta?
Tu te-ai mai intoarce la un om care te ameninta cu pistolu si te bate sa iesi afara din mall? Am intrat cu niste prieteni sa exploram un mall abandonat si ne am trezit cu acest paznic care ne-a luat in șuturi sa iesim din mall ca n avem ce cauta acolo. Am incercat sa i explicam frumos ca nu am venit sa provocam daune dar el n-a inteles.
Știu ca Galleria Arad este proprietate privata dar inca e deschis publicului si nu exista nicio restricție etajului 2, de unde ne a dat in șut afara
In cazul asta, care e scopul sa aflii cine e incat sa vorbesti cu el? Ceea ce a facut el este ilegal si te poti duce la politie si sa depui o plangere pentru asta. Nu vad un motiv pentru care ar trebui sa intri in contact cu el pentru ca tocmai tu ai motivat de ce acum. Cum am spus, poti contacta firma respectiva si sa ceri datele despre aceasta persoana daca chiar doresti tu sa aflii aceasta informatie. Poti incerca si cu Google lens dar nu cred ca va gasi mare lucru, depinde de poza. Spor
Daca nenea caisa paznicu crezi ca ti- facut probleme, atunci te poti adresa politiei, nu internetului, aici nu este loc de detectivi particulari, plus ca orice cautare cu poze si alte lucruri pe retele de socializare incalca normele GDPR si dreptul privacy!
Crezi ca ti-a facut rau poti raporta celei mai apropiate sectii de politie, dar atentie gandeste-te daca aveai voie sa te afli acolo ca sa nu ai belele si la politie!
anonim_4396 întreabă: